• Shërbime Juridike 
  • Shërbime të këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për menaxhim
  • Shërbime të tjera profesionale dhe teknike 
mirësevini ne ueb faqen zyrtare te Praetor sh.p.k

Per ne

PRAETOR

Kompania Praetor sh.p.k

Shërbimet

FAQ

Pyetje të shpeshta

Me cilat lloje të çështjeve merret firma juaj ligjore?

Ne trajtojmë pretendime në të gjitha nivelet e procesit gjyqësor. Fushat tona të praktikës përfshijnë të Drejtën e Biznesit, Ligjin e Punësimit dhe Punës, Transaksionet e Pronësisë / Teknologjisë dhe Procedimet gjyqësore.

Sa do të më kushtojnë tarifat ligjore?

Ne jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë përfaqësimin ligjor më kosto më efektiv. Ne mund të aranzhojmë marrëveshje për orë, kontigjencë dhe tarifa të sheshta.

Çfarë të bëj kur kam pyetje shtese per rastin tim ?

Ju mund të telefononi zyrën tonë ose të na dërgoni me email në info@praetorshpk.com me ndonjë pyetje në lidhje me rastin tuaj ose për ndonjë çështje tjetër. Ne jemi të përkushtuar t’i kthehemi të gjitha thirrjet dhe postat elektronike brenda 24 orëve.

Sa kohë do të zgjasë nje procedur / rast ?

Kohëzgjatja që një proces ligjor mund të marrë ndryshon shumë nga rasti në rast për shkak të fakteve shumë unike të secilës rast. Shumë faktorë nuk janë në duart tona dhe shpesh janë brenda afatit të orarit të gjykatës. Zhvillimet e shumta gjatë një procesi mund të kontribuojnë në shpejtimin ose vonimin e konkluzionit për një çështje. Ne sigurojmë që të gjitha afatet të përmbushen nga ana jonë për të siguruar sa më shpejtë një proces në emrin tuaj.